jueves, 15 de mayo de 2014

Exposició Fabulari

En la classe del dia 15 de Maig hem presentat el nostre treball basat en la realització d'un joc educatiu anomenat "Fabulari". El seu nom prové del verb llatí Fabulari que vol dir parlar.

És un joc que ajuda a desenvolupar la llengua oral en els nostres alumnes, els motiva i diverteix perquè està programat com un joc de taula tradicional i a més, es fomenta el treball en equip.

Es dirigeix a tercer cicle de primària, concretament a sisè curs i es pot aplicar tant als centres de la Comunitat Valenciana, Catalunya o Illes Balears. En el nostre cas, pot ser aplicat a qualsevol programa lingüístic: PIP, PIL o PEV.

Tant amb la realització del treball, com amb la confecció dels materials com durant l'exposició hem estat un grup molt unit i sempre hem gaudit de tot el que hem fet junts.

Us anime a entrar a l'enllaç i conèixer la nostra exposició.

 

Açí us deixe el Prezi de la nostra exposició per a que torneu a gaudir amb ella:


5 comentarios:

  1. Què ben fets que estem! ;)

    L'exposició ha anat de meravella i no podríem estar més contents amb els resultats. Ara toca esperar que es recompense tot el treball que hem fet!

    ResponderEliminar
  2. Cal reconeixer que va ser un molt bon treball. De moment el que més m'ha agradat. Eixa idea vos la furte!!! jajajaja

    ResponderEliminar
  3. Em va agradar moltíssim l'exposició que vau fer sobre una activitat d'expressió oral. EL nom em va resultar molt atractiu i l'activitat reuneix moltìssimes qualitats per a un bon aprenentatge per part dels nens d'una forma atractiva, a través del joc. Enhorabona pel vostre "Fabulari"

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Moltes Gràcies Marlene, la veritat és que el vostre treball va ser fantàstic també i la teua disfressa molt més!
      un beset :)

      Eliminar
  4. Em va agradar molt la vostra idea, la tinc en compte per treballar-la en un futur amb els xiquets ;)

    ResponderEliminar